Årets krogshow tog med publiken på en resa genom tiden

Efter att ha övat, övat och övat de senaste veckorna var det äntligen dags för Esteteleverna i årskurs två att få framföra sin Krogshow för publik under tisdagen. De som satt i publiken fick inte bara hänga med på en resa genom tid och rum – utan fick även avnjuta en trerätters middag som eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet ansvarat för.

När andraårseleverna på det Estetiska programmet genomförde sitt sista, slutgiltiga genrep inför tre kvällar fyllda med Krogshower fylldes publiken med elever från skolan. På scenen bjöds det på ett bra drag redan från start, när en galen professor tog med publiken på en tidsresa.

Numren som framfördes under de tre akterna lyfte upp händelser från olika århundraden, bland annat så fanns Cleopatra och Marie Antoinette med – så väl som Backstreet Boys och Lady Gaga.

Under måndagskvällen väntade sedan premiär för årets Krogshow, då vänner och familj fyllde publikplatserna. Då var det även Restaurang- och livsmedelselevernas tur att stå i rampljuset – när de serverade en trerätters middag bestående av laxrullar, potatisbakelser och ryggbiff samt mangoparfait.

Du kan se fler bilder från Krogshowen på vår Facebooksida, under albumet ”Krogshow 2022”!

Läs mer om det Estetiska programmet här och om Restaraurang- och livsmedelsprogrammet här.

Fem tjejer i 18-årsåldern står på en upplyst scen iklädda 90-talskläder och sjunger.
En kille och en tjej i 18-årsåldern står i ett restaurangkök, iklädda kockkläder, och lagar mat.
En grupp tjejer i 18-årsåldern står på en upplyft scen och dansar iklädda kläder som påminner om forntida Egypten.
Två killar i 18-årsåldern, iklädda kockkläder, håller upp en stor ryggbiff i en förpackning.
Två tjejer i 18-årsåldern sitter runt ett bord och har ett möte, iklädda skjortor på överkroppen och pyjamas på underkroppen.