Simon Schill hoppar i det iskalla vattnet

BF på iskallt uppdrag

I torsdags, tidigt på morgonen, tog sig eleverna på BF på sig ett iskallt uppdrag; de testade på att hoppa ner i en isvak för att med muskelstyrka ta sig ur vattnet igen.

Eleverna som läser sitt tredje år på Barn- och fritidsprogrammets Fritidsinriktning fick testa på hur det är att hamna i iskallt vatten. Sandra Håkansson Caceres, Lucas Westergren, Isac Johansson, Filp Olsson, Simon Schill, Erik Engdahl och William Heiman samlades nere vid Svartån för detta moment i sin utbildning.
   – Det krävs mod att hoppa i och många tvekar in i det sista, men ingen har ångrat sig i efterhand, berättar Mikael Axelsson, lärare på Barn- och fritidsprogrammet.

Eleverna blev chockade över hur kallt det var, men efter doppet fick de gå upp till simhallen och duscha sig varma.

Vill du läsa mer om Barn- och fritidsprogrammet? Tryck här!

Från vänster Mikael Axelsson, Sandra Håkansson Caceres, Lucas Westergren, Isac Johansson, Filp Olsson, Simon Schill, Erik Engdahl och William Heiman