El- och energiprogrammets elever redo för arbetslivet

El-eleverna redo för arbetslivet

Yrkesproven är avklarade och i onsdags granskade Gert Dahlman och David Persson, från Elajo, elevernas installationer. Nu är eleverna på El- och energiprogrammet redo för arbetslivet.

De senaste två veckorna har det varit fullt upp på El- och enerigprogrammet. Eleverna har genomgått ETG:s yrkesprov, vilket ger eleverna fördelen att slippa gå ett lärlingsår efter gymnasiet. Ola Gustafsson, Hans Nilsson och Erling Johansson, som undervisar på programmet, följde inspektionen med spänning och kunde konstatera att Gert Dahlman och David Persson, från Elajo, gjorde ett mycket noggrant arbete när de inspekterade elevernas installationer.

Både lärarna och eleverna är nöjda med resultatet och den 11 juni är eleverna redo att springa ut från Holavedsgymnasiet och rakt in i arbetslivet. Flertalet av eleverna har redan en arbetsplats att gå till efter studenten.

Vill du läsa mer om El- och energiprogrammet? Tryck här!

Gert Dahlman från Elajo inspekterar elevernas installationer

David Persson från Elajo inspekterar elevernas installationer