Elever iväg på UF-Mässa i Jönköping

Under tisdagen var kommersen i full gång på Elmia i Jönköping. På agendad stod Ung Företagsamhets UF-Mässa där elever från hela länet fanns på plats för att sälja sina produkter och tjänster. Holavedseleverna var självklart på plats.

Tidigt i morse gick bussar till årets UF-Mässa på Elmia i Jönköping. Eleverna som läser Entreprenörskap har under flera veckor förberett sig för denna mässa. Ett bra tillfälle att sälja in sina produkter och tjänster. Vid mässan finns det chans för eleverna att vinna priser för bland annat bästa säljare, bästa produkt, bästa monter och mycket mer.

Från Holavedsgymnasiet är det elever som går på Ekonomiprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet, Teknikprogrammet och Programmet för Administration, handel och varuhantering inom gymnasiesärskolan som åkt för att ställa ut vid UF-mässan.

På vår Facebooksida hittar du fler bilder från årets UF-mässa!