Hektiska dagar på Estetiska programmet

Nu avslutas dansveckan i Tranås kommun och för danslärarna och danseleverna på Estetiska programmet har schemat varit fullspäckat, men även eleverna från musik- och teaterinriktningen har varit i farten.

Dansveckan går mot sitt slut och invånare i Tranås kommun har kunnat njuta av flertalet dansföreställningar där både Holavedsgymnasiets och Kulturskolans elever varit involverade. Sist ut var Holavedsgymnasiets elever som går Estetiska programmet, men även de elever som valt till dans som individuellt val som visade upp sina väl inövade danser i dansshowen In Motion.
Holavedsgymnasiets elever fick njuta av föreställningen under fredags förmiddag och efter varje dans följde en rungande applåd. Dansarnas talang och scennärvaro gick inte att ta miste på. För Linda Karlsson, Emilia Martinsson och Linnea Evernäs i årskurs tre blev det ett känslosamt avslut då detta var deras sista framträdande på Estetiska programmet.

Även de andra eleverna på Estetiska programmet har haft en fulltecknad kalender. Musikeleverna som går sista året bjöd in till slutkonsert på PlanB både måndag och tisdag där de spelade för en fullsatt publik. Evenemanget var mycket uppskattat. Det hanns även med en ensemblekonsert i Holavedsgymnasiets Bergmansal.

Under kommande vecka kommer flitens lampa fortsätta att lysa över våra esteter när teatereleverna bjuder in till sin föreställning Best in Show. Allmänheten bör ta tillfället i akt och besöka Holavedsgymnasiets aula tisdagen den 23 maj klockan 18.00. Missa inte detta!

Vill du läsa mer om Estetiska programmet? Tryck här!

Gå in på vår Facebooksida där du hittar fler bilder från dansveckan!