Teaterelever Best in Show

Under veckan har elever på Holavedsgymnasiet haft möjlighet att avnjuta teaterelvernas uppsättning av Best in Show. En svart komedi om hundtävlingar.

Vem visste att hundutställningar kunde jaga upp så många känslor? Estetiska programmets teaterelever sätter upp Gertrud Larssons Best in Show, en pjäs om maktkamp, kärlek och längtan efter ett riktigt hundliv.
Hundarna Lotta och Toppi hamnar i en fejd där husse och matte är bränslet som eldar på fejden och driver hundarna in i farliga beteenden. Pjäsen ifrågasätter även människornas sätt att behandla sina husdjur. I dramat finns det utrymme för att lyfta frågor kring hur individer placeras i fack och döms därefter.

Är du nyfiken? Kom till Holavedsgymnasiets aula ikväll (23/5) klockan 18.00! Fri entré!

Vill du läsa mer om Estetiska programmet? Tryck här!

Best in show!

Best in Show