Var med och rösta fram årets Designrookie

Nu har du möjlighet att gå in och rösta fram årets Designrookie. Du har väl inte missat att årskurs nio designat stolar med förvaringsmöjligheter. Elever på Hantverksprogrammet har varit med och hjälpt till att producera några av stolarna.

Den 7 till 11 februari är den årliga Möbelmässan i Stockholm. I år visar årskurs nio upp sina stolar som de själva designat och som eleverna på Hantverksprogrammet hjälpt till att bygga. Möbelklustret bjöd in till tävlingen och tillsammans med Holavedsgymnasiet, Materia, Mitab, TMT (Tranås möbeltjänst), NC (Nordic Care) och Arbetscentrum har elever i årskurs nio fått se sina idéer ta form.

Nu kan du gå in och se dessa möbler! Glöm inte heller att du kan rösta på din favorit. Vinnarna koras den 9 februari klockan 15:00.

På websidan www.designrookie.se  hittar du alla bidrag!

Vill du läsa mer om denna tävling? Tryck här